Buurtwacht Meldingen

De EHBO instructeurs van het Rode Kruis Nunspeet starten in november weer met een EHBO opleiding, inclusief reanimatie en Eerste Hulp aan kinderen.

Alle lessen worden gegeven op onze oefenlocatie in het Rode Kruisgebouw te Nunspeet

In de cursus zal worden gegeven, en geëxamineerd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

De opleiding duurt ongeveer 14 weken, waarbij om de week op de maandagavond alle facetten van de EHBO aan bod zullen komen.

Tijdens de lessen zullen veel praktische vaardigheden worden getraind, afgewisseld met een theoretische onderbouwing hiervan.

Met name het certificaat Eerste Hulp aan kinderen is in een aantal gevallen verplicht als je bijvoorbeeld gastouder of oppasouder bent. Maar ook voor opa’s en oma’s is dit een gedegen opleiding waarbij je weet waar je staat als het echt nodig is!

De cursus wordt afgesloten met een examen door onafhankelijke examinatoren van het Oranje Kruis.

Voor aanmelding of verdere informatie kunt u contact opnemen met opleidingen@rodekruisnunspeet.nl
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Getuigenoproep vechtpartij café Hoppe in Nunspeet

Op zaterdag 13 juli 2019 rond 20.30 uur heeft er een vechtpartij plaatsgevonden in café Hoppen in Nunspeet. Bij deze vechtpartij is een persoon mishandeld door twee verdachten. Deze zijn door de politie aangehouden en ingesloten op het politiebureau in Apeldoorn.

De politie is opzoek naar getuigen van deze vechtpartij! Bent of kent u iemand die rond 20.30 uur in café Hoppe in Nunspeet was en die wat gezien heeft?

Neemt u dan contact op via 0900-8844.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Nunspeet, kruising Nijverheidsweg-Eikbosserweg, donderdag 11 juli 08:23 uur. Ongeval met scooter.

Het slachtoffer zou graag in contact komen met de bestuurder van een Tesla gezinsauto die zijn kinderen ging wegbrengen (naar Villa KrisKras? van Stichting Kindcentrum Nunspeet).

Persoon is ten val gekomen, de bestuurder is gestopt en heeft hulp aangeboden, maar heeft daarna zijn weg vervolgd. Slachtoffer komt graag met bestuurder auto in contact. Heb je meer info? Bericht ons!
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Bedrijfsbus gestolen Westeinde Nunspeet.

In de nacht van zaterdag 6 juli 22.00 uur op zondag 7 juli 10.15 uur is er een Mercedes Benz sprinter gestolen aan de Westeinde in Nunspeet. Wie heeft er iets gezien of vernomen van deze diefstal? Bel met de politie via 0900-8844.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Bent u op de A28 bij Nunspeet opgehouden door een Politieauto?

Meerdere meldingen werden er bij de politie gedaan van een spookrijder. Op deze manier wilde de politie de snelheid eruit halen om geen aanrijding te krijgen. De spookrijder is niet meer aangetroffen.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

De politie is op dit moment dringend op zoek naar de bestuurder van deze motor. Reed zonder kentekenplaat en ging ervandoor bij zien van politie. Politie laat weten dat hij in de omgeving van Nunspeet is. Wie heeft informatie? Bel 112 als u de motor ziet rijden. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Een groep jongeren heeft vannacht herrie lopen schoppen aan de Arthur Brietstraat en de George Breitnerstraat. Hierbij hebben zij ook een spiegel van een auto afgetrapt. De jongeren zijn gezien door buurtbewoners.

De eigenaar van de auto roept de jongens op zich te melden bij de auto-eigenaar. Mochten zij dit niet doen zal er aangifte worden gedaan. Heeft u meer informatie laat het ons weten.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Vanavond in Opsporing Verzocht (20.35 uur NPO1) aandacht voor deze sieraden. Die werden in januari en februari 2019 aangeboden bij een juwelier in Nunspeet. De politie wil graag weten wie de eigenaar is van deze ringen.

In één van de ringen staat een inscriptie: THEA 20-4-72. Wie kent of herkent deze ringen? Tips naar benjamin.de.vries@politie.nl en opsporingscommunicatie.oost-nederland@politie.nl. Kenmerk 2019053991.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Update: 112 is weer volledig bereikbaar!

Landelijke telefoniestoring. 112 niet bereikbaar. Ga bij spoed naar dichtstbijzijnde huisarts, politiebureau, brandweerkazerne of ziekenhuis.

Brandweer Karzerne Nunspeet: Elburgerweg 13 Nunspeet
Politie Nunspeet: Beethovenlaan 41 Nunspeet

Momenteel zijn er alternatieven telefoonnummers beschikbaar.
Voor 112 bel: 088-6628240 en voor 0900-8844 bel: 088-9659630.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Het gezondheidsinstituut RIVM heeft vanwege de tropische temperaturen het 'hitteplan' geactiveerd voor grote delen van Nederland, waaronder Gelderland.

Het hitteplan is een waarschuwing voor de risico's van hitte en een oproep om extra op elkaar te letten.

'Vooral voor groepen kwetsbare mensen, zoals ouderen, baby's, chronisch zieken, mensen met overgewicht, mensen in verzorgingshuizen en mensen in een sociaal isolement brengt hitte gezondheidsrisico's met zich mee. Deze mensen moeten alert zijn op uitdroging en oververhitting. Ook baby's en hele jonge kinderen hebben extra aandacht nodig om koel te blijven en genoeg te drinken', aldus het RIVM.

Maatregelen tegen de zon en de hitte:
• Drink voldoende;
• Draag dunne kleding die bescherming biedt tegen verbranding door de zon;
• Zoek de schaduw op;
• Smeer de huid in met zonnebrand;
• Beperk lichamelijke inspanning in de middag;
• Houd de woning koel door zonwering, ventilator of airconditioning;
• Let extra op mensen in je omgeving die zorg nodig hebben.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

18/06/19

Buurtwacht Nunspeet

Vluchtende 'kunstenaar' opgepakt bij de Zandenplas in Nunspeet. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Is jouw mobiele telefoon juist ingesteld voor #nlalert? 👉 bit.ly/2FdpZRX Vandaag zendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Deze scooter werd afgelopen zaterdag door een oplettende voorbijganger gevonden in de vijver van het Oranjepark in Nunspeet. De tweewieler staat als gestolen gesignaleerd. Het betreft een witte Benda met een blauwe kentekenplaat en een lichtbruin zadel. Weet u wie de scooter te water heeft gelaten of wie deze scooter in bezit heeft gehad? Bel met de politie 0900-8844 onder vermelding van proces 2019216507 of bel met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie heeft de scooter, ondanks het verbod om te vissen, inmiddels uit de vijver gevist.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Vannacht zijn er weer een aantal personen baldadig geweest aan de Eperweg. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Koningsdag zit er bijna op, de zon gaat over 15 minuten onder. Vergeet u niet uw vlag en wimpel tijdig neer te halen? #vlagprotocol ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Wij krijgen veel vragen omtrent de Nextdoor app brief die sommige mensen hebben gekregen. Kort gezegd, ja de app is veilig alleen richten zij zich meer op andere dingen dan de buurtwacht. Informatie die op de buurtwacht komt wordt met zorgvuldigheid en waarheid verspreid. Bij apps van landelijke “bedrijven” kan dit soms nog wel eens voor problemen zorgen. (Het is niet gezegd dat dit ook aan de orde is bij Nextdoor!)

Nextdoor is een manier om op de hoogte te blijven van wat er in je buurt gebeurt, of het nu gaat om het vinden van een babysitter, de laatste details over het buurtfeestje of die reeks auto-inbraken van de laatste tijd.

Wil je op de hoogte blijven van buurtwacht Nunspeet? Download de Buurtwacht Nunspeet app!
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

In de nacht van maandag 22 april op dinsdag 23 april 2019 werd deze graffiti aangebracht op het Transferium in Nunspeet. Wij zijn op zoek naar de vandalen. Heeft u informatie die de politie kan helpen de vernielers te vinden of heeft u een vermoeden wie hier achter zit? Bel met 0900-8844 of stuur een privébericht. Liever uw informatie anoniem doorgeven? Bel 0800-7000. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Hond achtergelaten in warme auto

Een oplettende buurbewoner heeft vrijdag aan het begin van de avond de politie gebeld voor een hond die opgesloten zat in een warme auto. De auto-eigenaar had de hond achtergelaten een auto die geparkeerd stond aan de Dominee Martiniuslaan in Nunspeet. Een buurtbewoner vertrouwde het geblaf niet en ging polshoogte nemen. De bestuurder had de beide achterraampjes iets opengelaten, maar door het warme weer kreeg de hond het toch te warm en begon te blaffen naar voorbijgangers.

De politie kwam ter plaatse en heeft de beide deuren van de auto open gezet. De eigenaar van de auto werd gebeld en moest van de politie de hond uit de auto halen. De hondeneigenaar is er met een waarschuwing afgekomen.

De politie laat weten dat honden achterlaten in auto’s met warm weer levensbedreigend is. De temperatuur in de auto kan in een paar minuten razendsnel oplopen. Het gaat niet om voldoende zuurstof maar om de temperatuur, ook met raampjes op een kier kan een hond binnen enkele minuten aan de warmte bezwijken in een opgesloten auto.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Op woensdag 10 april 2019 vond er tussen 16.30 en 17.00 uur een babbeltruc plaats op de Oosteinderweg in Nunspeet. Uit de woning van een 84-jarige inwoonster van Nunspeet werd geld gestolen. Terwijl één van de boeven het slachtoffer afleidde doorzocht een ander de woning. Mogelijk zijn er meer mensen slachtoffer geworden van de babbeltruc. Er is een zwart voertuig gezien, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Deze is mogelijk ook in Doornspijk en/of Wezep geweest.

Heeft u informatie die kan helpen deze zaak op te lossen? Bel 0900-8844 onder vermelding van proces-nummer 2019156207.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

In Nunspeet is zondagmiddag een scooterrijder gecrasht met een politie-auto na een vluchtpoging. De scooter belandde in de berm, de 19-jarige man uit Nunspeet hield niets aan het ongeluk over.
De politie zag in op de Elspeterweg dat de scooter geen kentekenplaat had en wilde achter de man aangaan, maar die draaide vervolgens de gashendel open.

De agenten raakten de man kwijt, maar kregen hem even later opnieuw in het vizier. Volgens de politie negeerde de man toen een stopteken en probeerde op de vlucht te slaan. Dat ging fout, hij knalde op de politie-auto.

De scooter bleek niet verzekerd en had gesloopt moeten zijn. Ook kon de scooter veel te hard en miste de kentekenplaat. De scooter is in beslag genomen
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Getuigen gezocht: Woninginbraak Meester Drostweg te Nunspeet

De politie onderzoekt een woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De inbraak is gepleegd op zaterdag 23 maart 2019 tussen 22:00 uur en 22:30 uur in de Meester Drostweg te Nunspeet. Vluchtroute: Dokter van Loonweg - Brinkersweg

Signalement: 2 mannen, oost-europees, tussen de 1.60 en 1.70 lang, één tenger, de andere fors postuur, tussen de 25 en 30 jaar, donker, kort haar, donkere kleding.

Toedracht: Cilinder afbreken (Bulgaarse methode).

Heeft u of één van uw huisgenoten:
Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?

Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?

Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?

Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Update: Vermiste vrouw is in goede gezondheid aangetroffen!

Vermissing in Nunspeet, omgeving Bosweg.

Vermist een dame van 25 jaar oud 1,76 meter lang, blanke dame, stevig postuur, bruin haar, joggingbroek donkerblauw, zwart vest en gympen aan. Pokdalig gelaat. Tips? Bel 112!
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Hondenbezitters opgelet!

Vergiftigingsverschijnselen bij honden Belvédèrebos Nunspeet
De afgelopen periode zijn er bij de dierenarts Nunspeet 7 honden binnengebracht met vergiftigings- verschijnselen.

Uit onderzoek is gebleken dat het om een drugsachtige substantie gaat, er zijn sporen van morfine gevonden in de bloedmonsters. Al deze honden zijn uitgelaten in het gemeentelijke bos aan de Eperweg (Belvederebos).

De gemeente waarschuwt hondeneigenaren om alert te zijn bij het uitlaten van de hond. Het advies is

- Houd de hond aangelijnd in het Belvederebos
- Heb extra aandacht voor afvalrestanten in het bos
- Laat de hond geen afvalresten eten
- Meld verdachte situaties bij politie en/of gemeente

De gemeentelijke boa’s gaan extra toezicht houden in het Belvederebos.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Maandagavond om omstreeks 23.00 uur is er brand uitgebroken in een auto die geparkeerd op het Vennepad in Nunspeet.

De auto stond geparkeerd op de parkeerplaats van Landgoedhotel Villa Vennendal. De politie doet onderzoek naar de toedracht van deze brand, de optie van brandstichting houdt de politie ook open omdat er sporen zijn gevonden. De eigenaar, een man van 33 uit Veenendaal, was erg geschrokken van het gebeuren en heeft aangifte gedaan bij de politie.

De politie vraagt mensen die wat gezien hebben te bellen met 0900-8844.

Foto: Verwijsfotografie
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

In januari en februari 2019 worden gouden sieraden aangeboden bij een juwelier in Nunspeet, onder andere twee gouden ringen.

Omschrijving
De politie wil graag weten wie de eigenaar is van deze ringen (zie foto). In één van de ringen staat een inscriptie: THEA 20-4-72.

Heeft u een tip over deze zaak? Bel 0900-8844
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Naar aanleiding van een mogelijke terroristische aanslag in Utrecht zijn onder meer de volgende maatregelen genomen.

Alle politiebureaus in Nederland zijn extra beveiligd. Dit betekent dat er een bewapende politieagent in de publieksruimte van het bureau aanwezig is. Alle politiemensen die in de publieksruimte aanwezig zijn dragen zware vesten. Ook de politiemensen die op straat zijn ingezet op strategische posities dragen een zwaar vest. Dit is ook waar te nemen in onze regio.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Update: De vrouw is in goede gezondheid aangetroffen.

In verband met een vermissing van een vrouw in de bossen bij Vierhouten heeft de politiehelikopter aan het begin van de nacht een aantal zoekslagen gemaakt boven en rondom Nunspeet en Vierhouten.

Burgernet melding:
Vermist sinds 19.30uVierhouten Nunspeterweg verst.bep.vrouw 56jr./1.70lang/kort krullend grijs haar/bruine jas/donkere broek/bordeaux rode sjaal Tips?112
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

17/03/19

Buurtwacht Nunspeet

Op zat 16/3 omstr 21.10 uur werd op de Zeeweeg te Nunspeet een meisje van haar fiets geduwd waarna de verdachten er vandoor gingen met haar fiets de Mr. Drostweg in. De fiets is een roze Gazelle Orange damesfiets. Bent u getuige of weet u waar de Fiets is? Bel 0900-8844 ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Buurtwacht Alert:
Zojuist diefstal met geweld Oranjelaan Zeeweg Nunspeet

De politie is op zoek naar twee personen na aanleiding van diefstal met geweld aan de Oranjelaan/ Zeeweg Nunspeet.

Persoon 1
20 a 30 jaar
Zwarte muts
Witte jas met sterren of stippen

Persoon2
Donkerblauw jas met zwarte streep
Kaal of blond

De politie is ook op zoek naar een licht rose gazelle fiets met een tasrek achterop.

Bij aantreffen 112!
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Wie weet waar dit kunstwerk is gebleven? Dit stuk maakte onderdeel uit van een tijdelijke expositie in het Veluvine in Nunspeet. Een tot nu toe onbekend gebleven persoon heeft het kunstwerk onlangs van de muur gehaald en verwisseld met het schilderij met vier hanen. Van een grap lijkt geen sprake te zijn.

Heeft u informatie die de politie kan helpen deze diefstal op te lossen of weet u waar het glaskunstwerk gebleven is? Neem dan contact op via 0900-8844.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Vanavond neemt Brandweer Nunspeet afscheid van een aantal brandweervrijwilligers. Alle vrijwilligers worden opgehaald met diverse brandweervoertuigen. Het kan zijn dat er sirenes te horen zijn rond 19.00 uur in Nunspeet, dit heeft te maken heeft met het afscheid van deze brandweerhelden!
#bedankt❤️
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Vanmiddag is Melvin, de oprichter van Buurtwacht Nunspeet te gast in het seniorenprogramma van RTV Nunspeet. Luister mee tussen 16.00 uur en 17.00 uur. 105.9FM Radio Nunspeet. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Zojuist is er een NL-Alert afgegeven. Ook in Nunspeet is deze ontvangen en te ruiken. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Let op, gaslucht!

In de omgeving is mogelijk een behoorlijke ”gaslucht” te ruiken. Alle instanties zijn op de hoogte. Gaat om een behoorlijke lekkende tankwagen elders in het land. Deze is geen gevaar voor de gezondheid, maar wel vervelend. Heeft u last van de geur, houdt ramen en deuren gesloten.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Naar aanleiding van veel berichten, de politiehelikopter vloog vanmiddag nabij Nunspeet en was toen bezig met een training. #vooruwveiligheid ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Politie treft grote hoeveelheid viagra pillen aan

Nunspeet - Op donderdag 24 januari troffen agenten tijdens de controle van een voertuig op de A28 een grote hoeveelheid pillen aan. De politie hield de bestuurder van het voertuig, een 33-jarige man uit Nieuw Weerdinge, aan op verdenking van het overtreden van de geneesmiddelenwet.

Politiebus
De politie controleerde rond 11:45 uur het voertuig nadat er herkenning had plaatsgevonden door de zogenaamde Automatic Number Plate Recognition (ANPR). In het voertuig lag een voorraad van circa 20.000 pillen, voornamelijk Viagra en Kamagra. Omdat de bestuurder niet in het bezit was van een handelsvergunning werd hij aangehouden.

Onderzoek
De politie startte een onderzoek waarbij onder andere gekeken werd naar de herkomst van de pillen. Het onderzoek leidde naar een 31-jarige man uit Emmer-Compascuum. Hij werd zondagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Beide mannen zijn ingesloten voor verhoor.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Vaker gaspatronen op straat, ook in Nunspeet

Steeds vaker worden er gaspatronen gevonden op straat, ook in Nunspeet. Bij een controle troffen agenten zaterdag op zondagnacht een doos met lege patronen op straat.

De politie waarschuwt voor het gebruik van deze (lach)gaspatronen. Lachgas is geen echte drug, maar het kan wel gevaarlijk zijn. Uit een onderzoek van Trimbos, kennisinstituut voor geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en maatschappelijke zorg blijkt dat het gebruik van lachgas genoeg risico's met zich meebrengt.

Lachgas zorgt voor een korte, psychedelische roes waarbij je soms een ring of een gonzend geluid hoort. Je wordt duizelig en hebt het gevoel helemaal weg te zakken. Soms krijg je lachbuien. Het effect treedt op na zo’n 20 seconden en houdt enkele minuten aan.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

27/01/19

Buurtwacht Nunspeet

Afgelopen week hadden wij “boef in de wijk”. Ook Buurtwacht Nunspeet had hier een belangrijke rol in. Benieuwd hoe dat ging? Kijk met ons mee. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Het zit er op voor Nunspeet, boef in de wijk. Iedereen bedankt voor het meedoen ook namens Politie Nunspeet Vanavond is het de beurt aan de collega’s van Buurtpreventie Team Elspeet . Succes! ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Boef in de wijk, aanwijzingen via de Buurtwacht APP

Spelers die dinsdag meedoen met ''boef in de wijk'' kunnen pushberichten ontvangen doormiddel van de Buurtwacht Nunspeet app.

Pushberichten kunnen aangezet worden in de instellingen. Ga naar instellingen > Enable notifications > klik op Subscriptions en vink boef in de wijk aan.

Als deze instelling niet aanstaat dan zal u geen push berichten van het spel ontvangen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons een bericht sturen.

Aanmelden boef in de wijk via de politie:
www.facebook.com/events/225536548382208/
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

18/01/19

Buurtwacht Nunspeet

Op dinsdag 22 januari 2019 zullen er in Elspeet en Nunspeet enkele boeven actief zijn, deze boeven zijn speciaal aanwezig om buurtbewoners alert te maken op verdachte situaties.

'Boef in de wijk' is een innovatief en interactief spel, georganiseerd door de politie en gemeente Nunspeet. Het spel laat men op een leuke manier kennismaken met verdachte situaties.Tijdens deze spelavond (tussen 15.00 uur en 22.00 uur) zijn er 'boeven' actief in Elspeet en Nunspeet. In twee rondes geeft de politie via het evenement 'boef in de wijk' op facebook en in de Buurtwacht Nunspeet APP aanwijzingen over de verblijfplaats van de boef.

Aan de hand van deze aanwijzingen kan men zelf actief op zoek gaan naar de boef. Degene die de boef als eerste heeft gevonden, wint het spel en een leuke prijs.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

18/01/19

Buurtwacht Nunspeet

Bij de brand bij Stella aan de Oosteinderweg zijn In totaal rond de 100 accu’s verbrand, waarvan 36 in fietsen. Rond de 50 accu’s zijn door de brandweer in bak water gezet. Brandweer is nu nog bezig met ventileren van het gebouw en schaalt af. Er is geen gevaar geweest voor de volksgezondheid. Einde berichtgeving. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

17/01/19

Buurtwacht Nunspeet
Bekijk het bericht op facebook

Brand Stella aan de Oosteinderweg in Nunspeet is brand meester. Oorzaak Brand wordt nu onderzocht. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Brand bij Stella Fietsen aan de Oosteinderweg in Nunspeet. Hou de gemeente en RTV Nunspeet in de gaten. Wanneer er nieuws is zullen wij dat melden! Blijf weg uit het gebied! ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Melding overlast vuurwerk aan de Oosteinderweg in Nunspeet. Drie jongens staken nog vuurwerk af.
De politie heeft de jongeren aangesproken en daarbij de ouders gebeld.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Brrrrr het weer vandaag bestaat uit zware windstoten en heel veel regen. Vaak een recept voor overlast..... Maar wanneer bel ik nu de hulpdiensten of de gemeente? En wanneer kom ik zelf in actie?

De veiligheidsregio VNOG roept dinsdagochtend mensen op om alleen bij acuut gevaar hulpdiensten te bellen.

Overlast of schade?
Onderneem dan ZELF actie of neem contact op met uw gemeente en bel ALLEEN BIJ ACUUT GEVAAR 112.

Check de meest actuele weersverwachting op knmi.nl/nederland-nu/weer/waarschuwingen/gelderland
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Nunspeet Centrum: Personen maken foto’s van woningen. De politie is op de hoogte. Betreft omgeving Laan. Wees Alert. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Meer dan tweeduizend inwoners van Nunspeet gingen u voor! Download de Buurtwacht Nunspeet app in de Google Play store of in de Apple App store.

Android:
play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p5884JF&hl=en_US

Apple:
itunes.apple.com/nl/app/buurtwacht-nunspeet/id1247799899?mt=8
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Zojuist een kleine brand aan de Winckelweg in Nunspeet, een brandende kliko stond tegen een schutting in de nabijheid van een schuur. Door snel optreden van de brandweer bleef de schade beperkt. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Buurtwacht Nunspeet wenst u een mooi en veilig nieuwjaar toe! ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Bij een woning aan de Jongkindhoek in Nunspeet is in mei 2018 een groene cassette verdwenen met een gouden slotje met ronde bloedkoralen.

De eigenaar biedt een beloning van 500 euro voor de gouden tip.

Verder een blauwe kartonnen doos van de firma Van Kempen met daarin o.a. :
Enkele zilveren reukdoosjes uit Kampen
Twee grote messen met zilveren heft. De een met moeder en kinderen, de andere met een hondje op het uiteinde.
Verder een zilveren naairing met jachtmotieven.
Meest bijzonder: Een zilveren vingerhoed. Deze dateert uit 1610 en is voorzien van de naam van een burgemeesters vrouw uit Elburg. Het is een bodemvondst uit Doornspijk en is cultureel erfgoed. Het is een van de oudste stukken zilver van Elburg . Het object is uitvoerig beschreven in een jaarboek van de Historische Vereniging Arendt toe Boecop en is door de eigenaar in 2016 uitgeleend aan het Noord Veluws Museum in Nunspeet

Heeft u informatie, neem contact op met Buurtwacht Nunspeet.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Aan de Nieuw Amsterdamweg in Nunspeet is de politie begonnen met een buurtonderzoek naar aanleiding van een woninginbraak. Verdachten zijn nog niet gepakt, mocht u aanvullende informatie hebben dan kunt u bellen met 0900-8844. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Zojuist woninginbraak!
Nieuw Amsterdamweg 20.40 uur ingebroken in woning. weggelopen richting Westerlaan. 2 jongens licht getint leeftijd 18 jr 1 ibv koevoet 1 heeft een baard Tips? Bel nu 112
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

De politie heeft op meerdere adressen in Nunspeet illegaal vuurwerk aangetroffen. In een houten schuurtje aan de Eekschillersweg werd 44 kilo vuurwerk gevonden en op de Dreeslaan troffen agenten nitraten en illegale sierpotten aan.

Kopers die nog niet zijn bezocht, kunnen volgens politie Nunspeet binnenkort wel agenten aan de deur verwachten. Ook als zij het vuurwerk niet meer in hun bezit hebben, wordt tegen hen proces-verbaal opgemaakt. ,,Wij beschikken over voldoende informatie om aan te tonen dat de bewuste personen vuurwerk hebben besteld, zoals overboekingen naar de bankrekeningen van de webshops."
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

10/12/18

Buurtwacht Nunspeet

Politie Nunspeet in nieuwe Mercedes
De Nunspeetse politie heeft een nieuw voertuig in gebruik genomen, de nieuwe Mercedes B-klasse. De auto wordt vanaf een aantal weken ingezet in de noodhulp.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Heb jij hem al? De buurtwacht Nunspeet App? Te downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store. Afgelopen week werd de app van buurtwacht Nunspeet ingezet omdat er een storing was bij burgernet. Download hem vandaag nog, de buurtwacht Nunspeet app! ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Op zaterdag 8 december werd tussen 16.30 en 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Leopoldlaan te Nunspeet. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, bel 0900-8844. Verdachte situatie, bel 112! ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Voetganger met drugs op snelweg A28
De politie van Nunspeet kreeg zondagmorgen een melding van voetgangers op de A28 ter hoogte van Nunspeet.

Agenten snelde naar de A28 en troffen daar lopende personen aan op de A28. Bij één van de betrokkenen heeft de politie 31 pillen aangetroffen.

De politie heeft de verdachte aangehouden.

www.rtvnunspeet.nl/nieuws/lokaal-nieuws/4493-voetganger-met-drugs-op-snelweg-a28
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Verdachte situatie FA Molijnlaan Nunspeet

Zojuist heeft er een verdachte situatie afgespeeld op de FA Molijnlaan in Nunspeet. Hierbij is een man weggerend. De politie zoekt naar de volgende persoon.

Jongen 20 a 30 jaar, getint 1,80 meter lang pet dragend met rood aan de voorzijde, blauw aan de achterzijde. Persoon draagt een grijze trui, donkere jas. Heeft een spijkerbroek aan en heeft een beugel in de mond.
Heeft u deze persoon gezien bel dan direct 112!
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Direct informatie bij een noodsituatie

Bij een ramp in jouw omgeving, wil je weten wat er aan de hand is en wat je moet doen.

Daarom is er NL-Alert. Je ontvangt NL-Alert op je mobiel. Ook is NL-Alert te zien op steeds meer digitale vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro.

NL-Alert werd ook ingezet bij de ''Stellabrand'', bij een pand op een bedrijventerrein in Nunspeet brak in juli 2018 een zeer grote brand uit. Het ging om een uitslaande brand met flinke rookontwikkeling.

Mensen in de omgeving zijn via NL-Alert toen geadviseerd ramen en deuren te sluiten vanwege de rook.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

28/11/18

Buurtwacht Nunspeet

''Ze rijden hier bijna de vouwen uit de broek...'' ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Stoplichten in Nunspeet ivm werkzaamheden

Naar aanleiding van een aantal klachten van buurtbewoners, een rood stoplicht is toch stoppen? Vele mensen moeten toch nog even wennen dat er stoplichten staan in Nunspeet aan de Oosterlaan.

Ondanks dat er normaal in Nunspeet geen stoplichten staan, kunnen de agenten van de politie van Nunspeet hier ook voor schrijven!

Na vele reacties hebben wij contact opgenomen. De stoplichten zijn goed afgesteld, het duurt langer omdat er 3 stoplichten staan. Dubbel wachten omdat er van rechts/links ook een weg komt (Beukenlaan) waar ook een stoplicht staat, als die groen is, staan bestuurders van de Oosterlaan te wachten voor het verkeer van de Beukenlaan.

Door rood licht rijden met de auto en motor 230 euro
Door rood licht rijden met de bromfiets 160 euro
Door rood licht rijden met de fiets 90 euro
Door rood bij verkeerslicht skaten 65 euro
Door rood bij verkeerslicht met een invalidenvoertuig 90 euro
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Gesignaleerde boef op landgoed Valentijn gepakt

Maandagmiddag om omstreeks 16.00 uur, kreeg Politie Nunspeet een melding dat een man over de afzettingshekken rond landgoed Valentijn in Nunspeet was geklommen.

Sinds het terrein gesloten is door de burgermeester mogen onbevoegde personen het terrein niet meer betreden. Met meerdere eenheden is de politie ter plaatse gegaan. Op het terrein troffen zij na eenzoektocht een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij controle bleek de man gesignaleerd te staan voor een gevangenisstraf van 68 dagen voor meerdere (winkel)diefstallen eerder dit jaar.

De man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle. Daar is hij door Dienst Vervoer en Ondersteuning opgehaald en overgebracht naar de Penitentiaire Inrichting in Lelystad waar hij pas volgend jaar weer vrij komt. Voor het onbevoegd betreden van het landgoed is tegen de man proces-verbaal opgemaakt.
... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Wij krijgen veel vragen omtrent helikopters in de omgeving van Nunspeet. Er is niks aan de hand, Defensie is bezig met een oefening met de Chinook-transporthelikopter. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook

Zojuist was licht het luchtalarm te horen in Nunspeet. In heel Flevoland ging per ongeluk het luchtalarm af. Dat laat de brandweer Flevoland weten. Het is een foutje in de meldkamer. ... See MoreSee Less

Bekijk het bericht op facebook